Over ons

Sjoerd Schoone is opgegroeid in de bakkerij. Het begon met zijn overgrootvader in 1912. Inmiddels werken Sjoerd en Maaike, en natuurlijk alle bakkers, verkoopmedewerkers, bezorgers en inpakkers nog steeds hard om mensen en bedrijven te voorzien van ambachtelijk brood en banket.

— WE GAAN VERHUIZEN —

aftel wekennieuw pand, aug

In 2014 zijn we met onze winkel verhuisd naar het MARLO terrein en inmiddels maken we ons op voor weer een verhuizing!! Vele van jullie weten het al en volgen het op de voet, het voelt alsof we er met z’n allen voor gaan! Voor diegene die het nog niet weten…waar gaan we heen?! Naar de overkant, de andere hoek..! Hemelsbreed 25 mtr, maar toch weer een hele gebeurtenis. 1 oktober krijgen we de sleutel, we verwachten de derde week van oktober open te gaan in de nieuwe winkel.

Onze bakkerij blijft, als vanouds, gevestigd op de Hendrik Mandeweg. Daar bakken we niet alleen het brood en banket voor de winkel. We zijn ook trotse leveranciers van vele HORECA gelegenheden en bedrijven in de hele regio. Voor meer informatie zie “Horeca”